وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است

واکنش عربستان به ادعای اسرائیل درباره مالکیت بر خاک کشور‌های عربی

واکنش عربستان به ادعای اسرائیل درباره مالکیت بر خاک کشور‌های عربی عربستان نقشه ادعایی منتشر شده از منطقه توسط صفحه‌های رسمی وابسته به رژیم صهیونیستی در شبکه‌های اجتماعی که ادعا می‌کند این نقشه‌ها متعلق به «اسرائیل تاریخی» است و در آن بخش‌هایی از اراضی فلسطین اشغالی، اردن، لبنان و سوریه الحاق شده است، به شدت محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۱ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه عربستان اعلام کرد که این کشور ادعای رژیم اشغالگر اسرائیل و ادعا‌های باطل آن در قبال نقشه منتشر شده از سوی صفحه‌های رسمی وابسته به خود را که در آنها بخش‌هایی از کشور‌های عربی (اردن لبنان و سوریه) ضمن مرز‌های ادعایی آن نشان داده می‌شود، محکوم می‌کند.

به نقل از خبرگزاری عربستانی واس، وزارت خارجه عربستان عنوان داشت که چنین ادعا‌های رادیکالی نشانگر نیت‌های مسئولان اشغالگر برای نهادینه کردن اشغالگری خود و ادامه تعدی‌های آشکار علیه حاکمیت کشور‌ها و نقض قوانین و عرف‌های بین‌المللی است.

عربستان مجدداً در این راستا خواسته خود را از جامعه بین الملل برای عمل به نقش خود جهت متوقف ساختن تعدی‌های اسرائیل علیه کشور‌های منطقه و ملت‌هایشان مطرح کرد و بر لزوم احترام به حاکمیت کشور‌ها و مرز‌های آنها جهت جلوگیری از وخامت بحران‌های منطقه و از بین بردن تلاش‌ها برای تحقق صلح عادلانه و فراگیر تاکید کرد.

حساب کاربری «إسرائیل بالعربیة» در پلتفرم «ایکس» و دیگر شبکه‌های اجتماعی که توسط وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی مدیریت می‌شود، نقشه‌های جعلی را منتشر کرد تاریخچه ادعایی درباره به اصطلاح «پادشاهی اسرائیل» را تبلیغ می‌کند.

حساب مذکور با انتشار نقشه‌های جعلی و در تلاش برای ادعای مالکیت سرزمین‌های عربی توسط رژیم اشغالگر، ادعا کرده بود که این پادشاهی ادعایی از ۳۰۰۰ سال قبل وجود داشته است و شامل سرزمین‌های کشور تاریخی فلسطین، بخشی از سوریه و بخشی از اراضی اردن بوده است.

این تلاش‌های رژیم صهیونیستی که از چند دهه قبل ادامه داشته، به دنبال جعل و وارونه جلوه دادن حقایق بوده و این رژیم ادعا می‌کند که بخشی از سرزمین‌های عرب ملک اصلی یهودیان بوده است.

اگرچه حقایق تاریخی و اسناد تاریخی بار‌ها حق فلسطینی‌ها بر کل سرزمین‌های اشغالی را تأیید کرده و ادعای رژیم صهیونیستی را در مجامع بین‌المللی رد کرده‌اند، اما اشغالگران همچنان بیشترین توان خود را صرف جعل اطلاعات تاریخی می‌کنند تا به حضور و نفوذ خود به منطقه مشروعیت ببخشند. / ایسنا

کلمات کلیدی: عربستان اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار